Ingen mål for Mbappe i La Liga-debuten da Real Madrid uavgjort på Mallorca

Comments · 54 Views

Billige Fotballdrakter Regnende mester Real Madrid klarte ikke mer enn uavgjort 1-1 på Mallorca i Kylian Mbappés første spanske ligakamp søndag.

I sin andre kamp med Madrid etter debut i midtuken, klarte ikke Mbappe å bryte gjennom. Den franske storspilleren hadde scoret i Madrids 2-0-seier mot Atalanta i UEFA Super Cup onsdag.

Madrid-trener Carlo Ancelotti startet med den samme troppen som slo Atalanta, med Rodrygo, Vinicius Junior og Mbappé i angrep.

"De endrer posisjon fra tid til annen," sa Ancelotti om Vinicius og Mbappé. «Noen ganger spiller Mbappé mer sentralt, og noen ganger må en av de to okkupere denne flanken, uten en spesiell plan. Det kommer an på hvordan de føler om det."

Det var Rodrygo som førte Madrid mot Mallorca 13 minutter ut i kampen, men vertene utlignet med Vedat Muriqis mål i den 53.

"Vi fikk en god start, tok ledelsen og hadde så en sjanse til å få det andre målet," sa Ancelotti. "Vi fant ikke balansen i andre omgang. Vi kunne ha tapt siden det ikke var balanse kl. Det var ikke en god kamp. Vi trenger å forsvare oss bedre, men defensiv balanse.

Madrid-forsvareren Ferland Mendy ble utvist dypt inne i pausen i andre omgang for en hard fouling på Muriqi.

"Jeg vil ikke komme med unnskyldninger for noe, men vi må bare gjøre det bedre og med en bedre holdning," sa Ancelotti. – Vi kan lære mye av denne kampen. Det er helt klart hvor problemene våre kan komme fra."

Rafael Nadal, som er fra øya Mallorca, var blant dem som så kampen på Son Moix stadion.

Mallorcas spillere sørget for en æresvakt for Super Cup-vinnerne, og stilte opp for å applaudere Madrid-laget da de entret banen før avspark.

Sociedad stusset hjemme

Real Sociedad, som ble nummer seks forrige sesong, Real Madrid Fotballdrakt Barn ble opprørt 2-1 hjemme av Rayo Vallecano, som kjempet for å unngå nedrykk i den siste kampanjen.

Jorge de Frutos og Sergio Camello scoret mål i andre omgang for å sette Rayo foran, mens Sociedad bare fant nettet med Martín Zubimendis mål langt inne i pausetiden.

Lørdag scoret Robert Lewandowski to ganger for å gi Barcelona en 2-1-seier på Valencia i trener Hansi Flicks spanske ligadebut.